Kennedy By Bill O'Reilly & Martin Dugard

Kennedy

By Bill O'Reilly & Martin Dugard

  • Release Date: 2013-09-03
  • Genre: Biographies & Memoirs

Kennedy By Bill O'Reilly & Martin Dugard. Normally, this book will cost you $26.99, Here you can download thousands of books in PDF file format for free without needing the extra spent money. Click the download button above or alternative link below to download thousands of books in PDF file format.

Description

Hele verden går i stå, da nyheden om et skudattentat mod præsidenten tikker ind fra Dallas, Texas den 22. november 1963. 

John F. Kennedys tusinde dage i Det Hvide Hus har været et drama uden sidestykke. Amerika balancerer på randen af åben krig mod kommunismen. Borgerrettighedskampen splitter nationen indefra. Og bag præsidentens ryg kæmper hans nærmeste en bitter strid om pladsen som hans efterfølger. At det skal slutte sådan, er ikke til at fatte. JFK er død. Fældet af en gal mands kugle. 

Bill O’Reillys og Martin Dugards bestseller om John F. Kennedy er en medrivende og intens fortælling om alle de mænd, præsidenten var. Det er historien om statsmanden, der samlede amerikanerne i en angstfuld tid. Om Jackies John – ægtemanden, der slog dørene op til Det Hvide Hus og delte sin families intime liv med hele verden, i medgang og modgang. Og om levemanden med det hemmelige liv og de talløse affærer. Og så er det historien om Lee Harvey Oswald. En enspændernatur med storhedsvanvid, der flakkede om på bagsiden af den amerikanske drøm. Indtil den dag, han besluttede sig for at skyde præsidenten.