Szupervonzás By Gabrielle Bernstein

Szupervonzás

By Gabrielle Bernstein

  • Release Date: 2020-03-30
  • Genre: Spirituality

Szupervonzás By Gabrielle Bernstein. Normally, this book will cost you $10.99, Here you can download thousands of books in PDF file format for free without needing the extra spent money. Click the download button above or alternative link below to download thousands of books in PDF file format.

Description

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY MEGJELENJEN AZ ÉLETEDBEN MINDAZ, AMIRE IGAZÁN VÁGYSZ?
Gabrielle Bernstein – Az univerzum mindenben támogat című New York Times bestseller szerzője – ebben az új könyvében összefoglalja és megtanítja neked a legfontosabb manifesztációs módszereket, melyek elvezethetnek egy olyan élethez, amiről álmodni sem mertél.
A Szupervonzás egy utazásra hív, amely emlékeztet majd arra, hogy hol is rejlik a valódi erőd. Megtanulod, hogyan teremtheted meg az univerzummal együtt álmaid életét. Elfogadod majd, hogy az élet áramlik, a vonzás vidám dolog, és hogy igazából nem is kell annyira keményen dolgoznod ahhoz, hogy megkapd, amit szeretnél. A legfontosabb, hogy jól érezd magad! Ha jól érzed magad, az öröm jelenléte sugárzik rólad, és ez mindenkire jó hatással lesz.
A Szupervonzásból megtanulhatod:
    hogyan vonzz be többet kevesebb munkával
    hogyan lehetsz nyugodt, és hogyan bízhatsz abban, hogy amire vágysz, máris úton van feléd
    hogyan szerezheted meg azt a tudást, hogy a spirituális útmutatás minden pillanatban elérhető számodra
    hogyan érezz áhítatot mindennap, amint a csodák a szemed előtt bontakoznak ki
Amikor elfogadod, hogy a szupervonzás hatalmával rendelkezel, minden megváltozik. Megbízol majd abban, hogy biztonsággal elengedheted a múltat, és nem fogsz félni a jövőtől sem. Belépsz a bőség, az energia, az öröm és a jóllét végtelen forrásába. Ez a jóllét válik majd számodra általánossá, és felnősz ahhoz, hogy ezt elidegeníthetetlen jogodként üdvözöld. A legfontosabb, hogy ösztönösen tudni fogod, miként légy jelen az életedben úgy, hogy még több fényt hozz a téged körülvevő világba.